Hoppa till huvudinnehållet

Heden vann tidiga seriefinalen mot Dottevik U

Publicerad:
Heden vann mot Dottevik U

Heden tog en stark seger på hemmaplan när man vann mot Dottevik U i division 3 Värmland dam i innebandy på lördagen med 5-4 (3-2, 1-2, 0-0, 1-0) efter förlängning. En imponerande seger i toppen av tabellen.

– Riktig skön seger. Vi hade sjukt mycket avhopp under veckan, både spelare och ledare. Så vi ställde upp med nio samt flicklagets tränare. Jag är så imponerad av tjejerna som spelade och slet för varandra, kommenterade Hedens tränare Ida Arvidsson.

Dottevik U:s tränare Kalle Mossberg om matchen:

– Många av tjejerna hade en match i benen från gårdagens match mot Lesjöfors och det är klart att det påverkar. Annars tycker jag vi skapar många lägen matchen igenom men vi lyckades inte att få utdelning. Vi fick en poäng med oss iallafall.

Målgörare för Dottevik U var Hilda Andersson, Hannah Göthberg, Josefine Holmqvist-Göthberg och Wilma Quarfordt.

För Heden gör resultatet att man nu ligger på tredje plats i tabellen, medan Dottevik U är på andra plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 5 mars. Då möter Heden Örnen i Molkoms Sporthall 11.00. Dottevik U tar sig an Kristinehamn U hemma 13.00.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandDottevik UInnebandyVäse Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.