Hoppa till huvudinnehållet

Tungt för IFK Arboga – Arvika bröt fina vinstsviten

Publicerad:
IFK Arboga förlorade mot Arvika
IFK Arboga förlorade mot Arvika

IFK Arboga har haft en stark period i HockeyTvåan västra B herr och inför matchen hemma mot Arvika hade laget tagit elva raka segrar. På fredagen tog det stopp och matchen i Brödernas Arena slutade 2-3 (0-0, 2-0, 0-3). Det var första förlusten sedan den 8 december för IFK Arboga.

David Mali-Granberg stod för Arvikas avgörande mål 14.22 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var IFK Arboga starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Erik Lindberg och Charlie Hellström. Arvika gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-0 till ledning med 2-3. Arvikas mål gjordes av Carl Stapleton, Fredrik Hermansson och David Mali-Granberg. Mali-Granbergs 2-3-mål kom med 05.38 kvar av matchen.

Arvikas Stefan Kask hade tre assists.

IFK Arboga stannar därmed på fjärde plats, och Arvika på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för IFK Arboga är Hammarö. Lagen möts fredag 4 mars 19.00 i Brödernas Arena. Arvika tar sig an Munkfors borta onsdag 2 mars 19.00.

Artikeltaggar

Arvika HCBrödernas ArenaHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.