Tungt för IFK Arboga – Arvika bröt fina vinstsviten

Publicerad:
IFK Arboga förlorade mot Arvika

IFK Arboga har haft en stark period i HockeyTvåan västra B herr och inför matchen hemma mot Arvika hade laget tagit elva raka segrar. På fredagen tog det stopp och matchen i Brödernas Arena slutade 2-3 (0-0, 2-0, 0-3). Det var första förlusten sedan den 8 december för IFK Arboga.

David Mali-Granberg stod för Arvikas avgörande mål 14.22 in i tredje perioden.

Första perioden blev mållös. I andra perioden var IFK Arboga starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom två snabba mål i slutet av perioden av Erik Lindberg och Charlie Hellström. Arvika gjorde dock tre raka mål och gick från underläge 2-0 till ledning med 2-3. Arvikas mål gjordes av Carl Stapleton, Fredrik Hermansson och David Mali-Granberg. Mali-Granbergs 2-3-mål kom med 05.38 kvar av matchen.

Arvikas Stefan Kask hade tre assists.

IFK Arboga stannar därmed på fjärde plats, och Arvika på åttonde plats, i tabellen.

Nästa motstånd för IFK Arboga är Hammarö. Lagen möts fredag 4 mars 19.00 i Brödernas Arena. Arvika tar sig an Munkfors borta onsdag 2 mars 19.00.

Artikeltaggar

Arvika HCBrödernas ArenaHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare