Hoppa till huvudinnehållet

Charlottenberg tog bonuspoängen borta mot Kungsör

Publicerad:
Kungsör förlorade mot Charlottenberg
Kungsör förlorade mot Charlottenberg

Matchen i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro mellan hemmalaget Kungsör och gästande Charlottenberg var oavgjord vid full tid, 6-6. Först i förlängningen kom avgörandet, där Charlottenberg spikade segerresultatet, 7-6 (5-3, 0-3, 1-0, 1-0). Erik Nilsson blev matchhjälte för Charlottenberg med sitt mål i förlängningen.

– Sista matchen är gjord för säsongen och det var nog en match i publikens smak, mycket mål och mycket känslor ute på isen! Killarna var värda segern i dag, men tyvärr för vår del så går inte resultaten vår väg och det summerar säsongen rätt bra. Men nu tar vi ledigt från hockeyn och laddar om till hösten igen. Tack för säsongen spelare,ledare och publik, kommenterade Kungsörs tränare Håkan Haglind.

Charlottenberg var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 3-5.

Kungsör hade greppet över spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 3-0 och ställningen efter två perioder var 6-5.

3.31 in i tredje perioden slog Charlottenbergs Karl Martinsson till på nytt och kvitterade för Charlottenberg. I förlängningen tog det 3.15 innan Charlottenberg också avgjorde till 6-7. Matchvinnare för bortalaget blev Erik Nilsson.

Charlottenbergs Viktor Qvist stod för fyra poäng, varav ett mål, Viktor Johansson gjorde två mål och spelade dessutom fram till ett mål och Karl Martinsson gjorde två mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att Kungsör slutar på sjunde plats, och Charlottenberg på sjätte plats.

Artikeltaggar

Charlottenbergs HCElite Sängar ArenaHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKungsörs IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.