Hoppa till huvudinnehållet

Premiär för Gina Tricots nya lokaler: ”Fantastiskt”

Publicerad:
Utöver att butiken har bytt lokal är det även ett nytt koncept som gäller.
Utöver att butiken har bytt lokal är det även ett nytt koncept som gäller. Foto: Lisa Olaison

Nu har Gina Tricots nya butik i Karlstad slagit upp dörrarna. Dessutom är det ett helt nytt koncept i butiken.

– Det känns faktiskt och det här är något vi har väntat på länge, säger butikschefen Sarah Pettersson.

Tidigare låg butiken på Mitticity-gallerians övervåning. Men sedan idag är det istället på markplan i Duvanhuset man hittar Gina Tricot.

– Nu är vi nere på Drottninggatan och kan verkligen synas mer. Det känns fantastiskt och är något vi har väntat på länge. Gina Tricot har ändrat sitt koncept ut också och det syns fint i butiken, säger butikschefen Sarah Pettersson.

Under torsdagens premiärdag var det flera kunder inne i butiken som uppskattade den nya lokalen och det nya konceptet som butiken har.

– Kunderna säger att det är som att komma till en annan värld, att det känns som en Stockholmsbutik. Det är kul att de märker att vi har gjort något nytt och inte bara flyttat.

Hur viktigt är det att ha en ingång från gatan?

– Det tror jag gör väldigt mycket. Det märker vi nu också att väldigt många kommer in från gatan. Det blir en helt annan genomströmning. Här kommer vi ner på markplan, vi har skyltfönster och vi har ökat butiksytan också.

Artikeltaggar

DuvanhusetGina TricotKarlstadNäringslivNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.