Hoppa till huvudinnehållet

Kristinehamn slog Charlottenberg på bortaplan

Publicerad:
Charlottenberg förlorade mot Kristinehamn
Charlottenberg förlorade mot Kristinehamn

Kristinehamn vann mötet i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro på bortaplan mot Charlottenberg, med 3-1 (1-0, 1-1, 1-0).

Segern var Kristinehamns femte på de senaste sex matcherna.

Kristinehamn startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara 03.01 slog Jacob Larsson till framspelad av Filip Olsson. Kristinehamn gjorde 0-2 genom Alexander Larsson efter 10.31 i andra perioden.

Charlottenberg reducerade dock till 1-2 genom Erik Nilsson efter 13.14. Kristinehamn punkterade matchen med ett 1-3-mål med 01.02 kvar att spela i tredje perioden genom Linus Callenvik assisterad av Mattias Pettersson och Alexander Larsson. 1-3-målet blev matchens sista.

Kristinehamns nya tabellposition är tredje plats, medan Charlottenberg är på sjätte plats.

Artikeltaggar

Charlottenbergs HCGränshallenHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKristinehamns HT

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.