Joshua Laframboise det stora utropstecknet för Åmåls SK

Publicerad:
Kil förlorade mot Åmåls SK

Åmåls SK besegrade Kil borta i HockeyTvåan västra B herr med 6-5 (0-0, 2-2, 4-3). Men mycket snack handlade om Joshua Laframboise – som gjorde ett hattrick för Åmåls SK. Övriga mål för bortalaget gjordes av Jacob Sandberg, Victor Stark och Vili Vesalainen, målen för Kil gjordes av Christian Flödén 2, Carl Forsberg, Oscar Granrud och Filip Skoglund.

– En match där Åmål först gick ifrån till 2-0 i andra, men Kil kom tillbaka och kvitterade till 2-2. I sista var det Åmål som gjorde målen i början och kunde hålla undan till seger, kommenterade Åmåls SK:s tränare Jonas Möörk efter matchen.

Kils tränare Marcus Nilsson om matchen:

– Lite för många misstag som straffar sig hårt mot bra spelare. Surt med förlust, men vi gör som helhet en bra match.

Det här innebär att Åmåls SK nu har fem segrar i följd.

Resultatet innebär att Kil ligger kvar på sjunde plats och Åmåls SK på andra plats i tabellen.

I nästa omgång har Kil Säffle borta i Somashallen, fredag 18 februari 19.00. Åmåls SK spelar hemma mot Hällefors söndag 20 februari 16.00.

Artikeltaggar

Åmåls SKHockeyTvåan västra BIshockeyKils AIKSannerudshallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare