Hoppa till huvudinnehållet

Efter möte med kommunen – bröderna blickar framåt: ”Överens om att gå vidare”

Publicerad:
Robin Dahlén och Christian Karlsson i ett gemensamt uttalande tillsammans med kommunen.
Robin Dahlén och Christian Karlsson i ett gemensamt uttalande tillsammans med kommunen. Foto: Noella Johansson/TT

Under onsdagskvällen träffades Arvika kommun och bröderna Karlsson/Dahlén. Det resulterade i ett gemensamt uttalande. Stämning är inte längre aktuellt.

– Vi är överens om att gå vidare, skriver de.

Representanter från Arvika kommun och bröderna Robin Dahlén och Christian Karlsson hade under onsdagskvällen ett möte. Det resulterade i ett gemensamt uttalande som Arvika kommun nu skickat ut i ett pressmeddelande:

”Vi, Robin och Christian med familj har ikväll träffat företrädare för Arvika kommun. Efter ett gott samtal, med högt i tak, är vi nu överens om att gå vidare.

Kommunen har framfört en djupt menad ursäkt, för det som under lång tid har drabbat oss och familjen. Ursäkten har accepterats av oss. Vi är helt överens om att lägga diskussionen bakom oss och ägna kraften åt att forma ett ännu bättre samhälle.

Vi kommer att träffas igen för fler goda samtal, för Arvikas bästa. Vår gemensamma strävan är att ständigt, dag för dag, bli bättre. En stämningsansökan är inte längre aktuell.

Peter Söderström och Henrik Axelsson delar den stora glädjen över att vi nu har nått ett avslut.”

Artikeltaggar

Arvika kommunKevinfalletNyheter

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.