Formstarkt IFK Arboga tog ännu en seger

Publicerad:
IFK Arboga vann mot Hallsberg

IFK Arboga är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Hallsberg hemma i Brödernas Arena på fredagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 6-2 (1-1, 4-1, 1-0) innebär att IFK Arboga nu har nio segrar i följd i HockeyTvåan västra B herr.

Första perioden var jämn. Hallsberg inledde bäst och tog ledningen genom Oskar Holmstedt efter 11.38, men IFK Arboga kvitterade genom Max Orrsten i slutet av perioden. IFK Arboga hade övertaget även i andra perioden. Laget gick upp till 2-1 innan Hallsberg kvitterade.

Därefter handlade dock allt om IFK Arboga och innan perioden var över hade laget ryckt åt sig ledningen med 5-2. 17.29 in i tredje perioden nätade IFK Arbogas Emil Johansson på nytt på pass av Logan Mick och Alexander Hellgren och ökade ledningen för IFK Arboga. Det fastställde slutresultatet till 6-2.

Noterbart är att Emil Johansson gjorde två mål för IFK Arboga och spelade dessutom fram till ett mål, Oliver Nordmark stod för tre poäng, varav ett mål och Max Orrsten gjorde ett mål och totalt tre poäng.

Det här betyder att IFK Arboga är kvar på fjärde plats, och Hallsberg stannar på elfte plats, i tabellen.

I nästa match möter IFK Arboga Grums borta på onsdag 16 februari 19.00. Hallsberg möter Åmåls SK söndag 13 februari 16.00 hemma.

Artikeltaggar

Brödernas ArenaHallsbergHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockey

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare