Karlskoga IK klar seriesegrare efter seger

Publicerad:
Sunne förlorade mot Karlskoga IK

Seger, 4-1, borta mot Sunne, gör att Karlskoga IK är seriesegrare i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro. Sunne ligger på åttonde plats i tabellen.

– Vi startar match bra men trots det så tar Sunne ledningen med 1-0 efter 13. 09 men vi fortsätter att jobba på och vi kvitterar till 1-1 efter 19. 21 av Rasmus Nysten. Vi fortsätter att jobba på men har svårt att få in pucken men efter 5. 14 så tar vi ledningen med 1-2 genom Svante Kopp vilket är resultatet efter andra perioden. Tredje perioden blir det lite grinigt och det blir en del utvisningar. Vi gör 1-3 genom Benjamin Trust efter 17. 45 med en man mindre på banan och avslutar också matchen med samma målskytt efter 19. 22, kommenterade Karlskoga IK:s tränare Niklas Hahne.

Segern var Karlskoga IK:s femte på de senaste sex matcherna.

Nästa motstånd för Sunne är Örnen. Lagen möts söndag 13 februari 15.00 i Trängens IP. Karlskoga IK tar sig an Örnen borta lördag 19 februari 09.30.

Artikeltaggar

Helmia arenaHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeySunne IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare