Hoppa till huvudinnehållet

Hammarö J20 ny serieledare efter seger

Publicerad:
Kristinehamn förlorade mot Hammarö J20
Kristinehamn förlorade mot Hammarö J20

Hammarö J20 slog Kristinehamn borta med 6-2 och är ny serieledare i J20 Div 1 västra B herr i ishockey efter 17 spelade matcher, en poäng före Malung. Malung har dock två matcher mindre spelade. Kristinehamn ligger på sjunde plats i tabellen.

Därmed har Hammarö J20 vunnit fem matcher i rad.

Kristinehamn tar sig an Malung i nästa match borta lördag 26 februari 16.00. Hammarö J20 möter Kils AIK J20 hemma onsdag 9 februari 19.00.

Artikeltaggar

BjörkhallenHammarö J20IshockeyJ20 Div 1 västra BKristinehamns HT

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.