Dottevik U upp i topp efter seger

Publicerad:
Dottevik U vann mot Vålberg

Tack vare 24-1 (9-1, 12-0, 3-0) hemma mot Vålberg är Dottevik U ny serieledare i division 3 Värmland dam i innebandy. Laget ligger på samma poäng som tvåan Åmål/Billing men toppar tabellen. Åmål/Billing har dessutom två matcher mer spelade. Efter måndagens match i Strandhallen ligger Vålberg på sjunde plats.

– Siffrorna rann iväg och tjejerna höll ihop det bra. Bra rörelse och många fina passningar resulterade i fina mål. Vi var inte riktigt fokuserade i början av matchen men det lyckades vi ändra på. Bra av tjejerna att orka spela matchen igenom efter att flera haft corona, kommenterade Dottevik U:s tränare Kalle Mossberg.

Dottevik U:s Clara Mossberg var matchens utropstecken, och stod för hela åtta mål.

Övriga mål för hemmalaget gjordes av Elin Lindström Wegraeus 5, Alma Mossberg 3, Hilda Andersson 2, Emma Eriksson 2, Hannah Göthberg 2, Joline Andersson-Jonasson och Malin Persson.

Det här innebär att Dottevik U nu har nio segrar i följd.

Fredag 11 februari 19.45 möts lagen igen, med Vålberg som hemmalag.

Artikeltaggar

Division 3 VärmlandDottevik UInnebandyStrandhallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare