Hoppa till huvudinnehållet

Målfest för Kristinehamn hemma mot Sunne

Publicerad:
Kristinehamn vann mot Sunne
Kristinehamn vann mot Sunne

Det blev en riktig storseger för Kristinehamn mot Sunne hemma i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro. Matchen slutade 9-1 (2-0, 3-0, 4-1). Kristinehamn fick därmed revansch från senaste mötet, som Sunne vann med 2-1.

I början av matchen var Kristinehamn starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Linus Callenvik och Mattias Pettersson. Och det var bara början. Kristinehamn stod därefter för tre raka mål i andra perioden när laget gick från 2-0 till 5-0. Kristinehamn hade övertaget även i tredje perioden. Laget gick upp till 6-0 innan Sunne reducerade.

Därefter handlade dock allt om Kristinehamn och till slut blev det en storseger, slutresultatet skrevs till 9-1.

Anton Karlsson gjorde ett mål för Kristinehamn och spelade dessutom fram till två mål och Mattias Pettersson stod för tre poäng, varav ett mål.

Med tre omgångar kvar är Kristinehamn på femte plats i tabellen, och Sunne är på åttonde plats.

Fredag 11 februari 19.00 spelar Kristinehamn hemma mot Nora. Sunne möter Karlskoga IK hemma i Helmia Arena tisdag 8 februari 19.30.

Artikeltaggar

BjörkhallenHockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyKristinehamns HTSunne IK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.