Äntligen är förlustsviten bruten för Kils AIK J20

Publicerad:
Kils AIK J20 vann mot Åmåls SK

Matchen mellan Kils AIK J20 och Åmåls SK i Sannerudshallen slutade 4-2. Ett skönt trendbrott för Kils AIK J20. Laget hade före torsdagens hemmamatch fyra förluster i rad i J20 Div 1 västra B herr i ishockey.

Kils AIK J20:s nya tabellposition är åttonde plats, medan Åmåls SK är på femte plats.

Onsdag 9 februari 19.00 spelar Kils AIK J20 borta mot Hammarö J20. Åmåls SK möter Surahammar borta i Surahallen lördag 5 februari 16.00.

Artikeltaggar

Åmåls SKIshockeyJ20 Div 1 västra BKils AIK J20Sannerudshallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare