Hoppa till huvudinnehållet

Uppvisning av Missing Tooma

Publicerad:
Paw Mahony hade en vinnare på Momarken under onsdagen.
Paw Mahony hade en vinnare på Momarken under onsdagen. Foto: Kristina Green

Onsdagens lunchtrav kördes på Momarken och Paw Mahony hade en imponerande vinnare i Missing Tooma.

Från ett innerspår bakom startbilen i V4-finalen kunde inte Missing Tooma försvara ledningen men Paw Mahony hittade andra par utvändigt. Attacken sattes in 600 meter från mål och Missing Tooma övertog snabbt ledningen och vann lätt på tiden 13,5 över sprinterdistans.

Mahony hade även en andraplats med Onkel Tooma, som i karriärens andra start spurtade bra bakom vinnande American Coffee.

Artikeltaggar

MomarkenPaw MahonyTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.