Hoppa till huvudinnehållet

Färjestad förlorade borta mot SSK J20

Publicerad:
SSK J20 vann mot Färjestad
SSK J20 vann mot Färjestad

Färjestad förlorade bortamatchen mot SSK J20 i J20 Nationell forts herr i hockey på tisdagen. 2-0 (1-0, 1-0, 0-0) slutade matchen.

SSK J20 började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 03.52 slog Loke Södergren till framspelad av Jonathan Andersson och Elias Sjöström. Matchen stod därefter länge och vägde, utan att något lag fick till det i avsluten. Efter 15.33 i andra perioden slog Alex Ciernik till, på pass av Hampus Sjölund och Anton Nüth och ökade ledningen för SSK J20. I tredje perioden höll SSK J20 i sin 2-0-ledning och vann.

Nästa motstånd för Färjestad är Skellefteå AIK J20. Lagen möts lördag 5 februari 12.00 i Skellefteå Kraft Arena.

Artikeltaggar

Färjestad BK JuniorIshockeyJ20 Nationell fortsScaniarinkenSSK J20

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.