Hoppa till huvudinnehållet

Målfest för Heden hemma mot Edebäck U

Publicerad:
Heden vann mot Edebäck U
Heden vann mot Edebäck U

Det blev en riktig storseger för Heden mot Edebäck U hemma i division 4 Värmland östra herr i innebandy. Matchen slutade 23-7. Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Edebäck U vann med 9-8.

Resultatet innebär att Heden ligger kvar på sjätte plats och Edebäck U på sjunde plats i tabellen.

Heden tar sig an Kristinehamn U i nästa match hemma lördag 19 februari 14.00. Edebäck U möter Storfors hemma fredag 4 februari 20.00.

Artikeltaggar

Division 4 Värmland östraIFK HedenInnebandyVäse Sporthall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.