Hoppa till huvudinnehållet

Joshua Laframboise tremålskytt för Åmåls SK

Publicerad:
Filipstad förlorade mot Åmåls SK
Filipstad förlorade mot Åmåls SK

Joshua Laframboise stod för ett hattrick när Åmåls SK besegrade Filipstad på bortaplan med 6-5 (1-1, 2-2, 2-2, 1-0) efter förlängning i HockeyTvåan västra B herr. Övriga mål för bortalaget gjordes av Nik Coric, Victor Stark och Hannes Wilhelmsson, målen för Filipstad gjordes av Anton Rhöse 2, Filip Olsson, Filip Olsson och Benjamin Trust.

– Det var en jämn tillställning, där vi tog ledningen med två mål två gånger om men Filipstad kom tillbaka och kunde kvittera. Josh var Åmåls bästa spelare, kommenterade Åmåls SK:s tränare Jonas Möörk.

Filipstads tränare Henric Höglund:

– Jämn match som kunde ha slutat hur som helst. Tycker vi visar bra karaktär då kommer tillbaka från tvåmåls underläge i sista perioden och vi har många lägen att avgöra i sudden men det ville sig inte denna gången tyvärr.

Joshua Laframboise blev matchhjälte med sitt avgörande 6-5-mål 4.07 in i förlängningen.

Det här betyder att Filipstad ligger kvar på femte plats i tabellen, och Åmåls SK på andra plats.

Nästa motstånd för Filipstad är Hallsberg. Lagen möts onsdag 2 februari 19.00 i Wasahallen. Åmåls SK tar sig an Munkfors borta söndag 30 januari 16.00.

Artikeltaggar

Åmåls SKFilipstads IFHockeyTvåan västra BIshockeyWasahallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.