Insändare: Fult och oseriöst knep av Jehovas vittnen

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenten vill inte bli störd av Jehovas vittnen med vare sig dörrknackning, telefonpåringning, sms eller annat utskick.
Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT
Nu har Jehovas vittnen tagit till ett annat fult och oseriöst knep för att försöka nå och lura in folk till sin sekt i Grums - genom att sitta och leta efter telefonnummer till personer på adresserna och ringa från hemligt nummer i tid och otid.

Jehovas vittnen, sluta genast upp med alla de här jäkla fasonerna omgående! Vi vill inte bli störda i våra hem med vare sig dörrknackning, telefonpåringning, sms eller annat utskick från er. Vi kräver, och det är allas vår rättighet, att inte bli störda och få vara ifred i våra hem.

Grumsbor

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.