Mia Skäringer och Hampus Nessvold gör podcast: ”Sårbart och självupptaget”

Publicerad:
”Den övermogna och den omogna” har en podcast tillsammans. Foto: Steven Warburton

Mia Skäringer Lázár gör gemensam sak med Hampus Nessvold i podden ”Skäringer & Nessvold”.

De båda har samarbetat vid flera tillfällen tidigare, bland annat gjorde Hampus Nessvold några inhopp i föreställningen "No more fucks to give".

"Vi kommer inte krångla in oss i några intellektuella haranger å resonemang. Det blir väl som vanligt när vi lyckas ses, väldigt snabba kast mellan flams med lite djupgående oro här och var. Sårbart och självupptaget. Jag älskar att Hampus är så nära sina känslor. Och med en jäkla självdistans. Nästan så jag får hejda honom ibland. “Nej nej, inte in där. Du är inte klar med det ännu!!” Ha ha! Det ska förhoppningsvis vara mysigt, roligt och igenkännande att lyssna på oss", skriver Skäringer Lázár i ett pressmeddelande till NWT.

Nathalie Álvarez Mesén: "Sexuella begär är naturliga, instinktiva"En film inspirerar en målning som i sin tur inspirerar en film

Vidare utlovar duon ärliga samtal utan filter mellan ”den övermogna och den omogna”.

Det första avsnittet finns ute nu och kan höras på podcastplattformen PodMe.

Artikeltaggar

Hampus NessvoldHumorMia SkäringerNöje/KulturPodcast

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare