Hoppa till huvudinnehållet

Insändare: Orättvis skattesubvention till elslösare och högavlönade!

Publicerad:
”Har man råd att köpa nya elbilar, installera ladd-boxar och allt annat till sin stora elslukande villa, då ska man också betala för sig, och inte klaga och kalla det för el-smocka”, skriver insändarskribenten.
”Har man råd att köpa nya elbilar, installera ladd-boxar och allt annat till sin stora elslukande villa, då ska man också betala för sig, och inte klaga och kalla det för el-smocka”, skriver insändarskribenten. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Betala själva er elräkningar och gnäll inte! Vi skattebetalare ska inte vara med och betala för er lyx och detta fullständigt vansinniga överdrivna slöseri med elen.

Har man råd att köpa nya elbilar, installera ladd-boxar och allt annat till sin stora elslukande villa, då ska man också betala för sig, och inte klaga och kalla det för el-smocka. Detsamma gäller även alla ni andra nu, som överdriver era hus och allt annat ända från skorstenen och ute i trädgårdar med alla dessa ljusslingor-figurer av alla de slag och färger, som blinkade i stort sett både dag och natt. Finns det inget som helst konsekvenstänk här? Priset = klimatpåverkan och att du måste betala för dig när elräkningen kommer. Vi skattebetalare ska inte stå för notan. Normalförbrukning av elen är en helt annan sak, men inte det här idiotiska slöseriet.

Skattebetalare utan någon subvention

Artikeltaggar

ElInsändare