Dödsfall 15 januari

Publicerad:

Alexander Hedberg

Ekholmen

Alexander Hedberg, Ekholmen, har avlidit i en ålder av 34 år. Han sörjes närmast av fru, barn, mamma och pappa samt syskon med familjer.

Inger Josefsson

Vålberg

Inger Josefsson, Vålberg, har somnat in efter en tids sjukdom i en ålder av 72 år. Hennes närmaste är maken Sven-Erik, sonen Morgan samt syskonen Barbro och Gunnel med familjer.

Stig Nilsson

Molkom

Stig Nilsson, Molkom, har avlidit i en ålder av 80 år. Hans närmaste är makan Vera, Anna-Karin, Malin, Henrik, Folke samt syskon med familjer.

Barbro Gillstedt

Torsby

Barbro Gillstedt, Torsby, har stilla insomnat i en ålder av 97 år. Hon sörjes närmast av maken samt barnen med familjer.

Sven-Åke Juhlin

Vålberg/Sunne

Sven-Åke Juhlin, Vålberg/Sunne, har insomnat i en ålder av 83 år. Han sörjes närmast av döttrarna Carina, Linda och Annika med familjer.

Madeleine Berglund

Forshaga

Madeleine Berglund, Forshaga, har hastigt avlidit i en ålder av 64 år. Hon sörjes närmast av make och barn med familjer samt systrar med familjer.

Ann Gullberg

Skoghall

Ann Gullberg, Skoghall, har somnat in i en ålder av 84 år. Hennes närmaste är barnen med familjer.

Inga-Lill Asplund

Forshaga

Inga-Lill Asplund, Forshaga, har avlidit i en ålder av 95 år. Närmast sörjande är sonen Lennart med familj.

Göran Johansson

Karlstad

Göran Johansson, Karlstad, har avlidit i en ålder av 79 år. Närmast sörjande är barnen Elisabet, Christian, Louise med familjer.

Carin Jonsson

Sunne

I en ålder av 102 år har Carin Jonsson, Sunne, insomnat. Hon var född och uppvuxen i Vitsand och flyttade därefter till Fensbol och ingick giftermål med nu framlidne maken Gustav. På ålderns höst flyttade hon till Svineberg i Sunne där hon var bosatt de sista levnadsåren. Carin hade ett varmt hjärta för sin familj och ägnade sig gärna åt handarbeten, bakning och korsordslösning. Hon var även en föreningsmänniska och aktiv i DHR och Hörselfrämjandet. Närmast sörjande är barnen Helene, Gunilla och Stig-Arne med familjer, syskon med familjer samt Gunnel.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare