"De som får tidningen med bud påverkas inte”

Publicerad:

Hallå där, Linnéa Rystedt, privatmarknadschef, NWT Media. Många prenumeranter har frågor om Postnords varannandagsutdelning av tidningen. Vad är det som gäller för NWT:s kunder?

– Alla som får tidningen med bud kommer att få tidningen precis som vanligt enligt den leveransmodell vi har.

Postnords varannandagsutdelning drabbar inte de kunder som får tidningen av NWT Direkts tidningsbud.
Postnords varannandagsutdelning drabbar inte de kunder som får tidningen av NWT Direkts tidningsbud. Foto: Mikael Lindblom

Vad är det kunderna undrar över?

– På torsdagen skickade Postnord ut information till kunder med postnummer som börjar på 63-73. Där skriver de att tidningar kommer att delas ut varannan dag från och med 31 januari. Utskicket är formulerat på ett sätt som är väldigt lätt att missförstå, för de budutdelade tidningarna kommer alltså att fortsätta levereras precis som vanligt av vårt distributionsbolag NWT Direkt.

Vilka av NWT:s kunder påverkas?

– Det är prenumeranter som får tidningen med Postnord. Det är cirka 900 NWT-prenumeranter som berörs, och de har fått information direkt av oss.

Gör NWT något för att så få kunder som möjligt ska drabbas?

– Ja, vi har försökt hitta lösningar så långt det går för dem som berörs. I vissa fall har vi utökat budutdelningen med NWT direkt, och vi har hittat en del andra speciallösningar. Det är cirka 500 kvar som tyvärr kommer att drabbas fullt ut.

Är det någon del av spridningsområdet som påverkas särskilt mycket?

– Nej , det är ganska ganska spritt.

Artikeltaggar

DalslandMedierNWT DirektNWT Gruppen ABSamhälleVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare