Insändarsvar från skogsbolaget som körde sönder gammal väg

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
”Vi strävar alltid efter att lämna så litet avtryck som möjligt när vi förvaltar skogen”, skriver Moelven Skog AB.
Foto: Privat
Svar till ”Göran Johansson”, NWT 30 december 2021

Vi arbetar ständigt med att bli bättre och jobbar aktivt med både utbildning och uppföljning för att förebygga just körskador. Vi strävar alltid efter att lämna så litet avtryck som möjligt när vi förvaltar skogen.

Vad gäller de skador som uppstod på den gamla Sättervägen mellan Västra Ämtervik och Sätterområdena har vi i samråd med skogsägaren beslutat att åtgärda och återställa vägen till brukbart skick så fort vädret är mer lämpat för det.

Moelven Skog AB

.

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.