Nytt datum för Jesus Christ Superstar i Karlstad

Publicerad:
Ola Salo spelar Judas tillsammans med Peter Jöback som spelar Jesus, i en ny uppsättning av Jesus Christ Superstar. Foto: Henrik Montgomery/TT

Nu är det klart att de tre föreställningarna av musikalen ”Jesus Christ Superstar” i Löfbergs arena flyttas fram.

Sverigepremiär i Karlstad med Jöback och Salo

Peter Jöback och Ola Salo axlar rollerna som Judas respektive Jesus i musikalen ”Jesus Christ Superstar” som åker på arenaturné i Sverige. Enligt planerna skulle turnén nå Värmland och Löfbergs arena i början av februari, men nu väljer arrangören Live Nation att skjuta fram datumen med anledning av de rådande pandemirestriktionerna.

Nytt datum för föreställningarna blir 3-4-5- juni. Köpta biljetter gäller.

Artikeltaggar

KändisarLöfbergs ArenaMusikMusikalerNöje/KulturOla SaloPeter Jöback

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare