Hoppa till huvudinnehållet

Inget beslut om Jesus Christ Superstar och Molly Sandén

Publicerad:
Musikalen ”Jesus Christ Superstar”, med Ola Salo och Peter Jöback, är bokad för tre kvällar i Löfberg arena i början av februari. Även Molly Sandén är bokad till Löfbergs arena under samma månad.
Musikalen ”Jesus Christ Superstar”, med Ola Salo och Peter Jöback, är bokad för tre kvällar i Löfberg arena i början av februari. Även Molly Sandén är bokad till Löfbergs arena under samma månad. Foto: TT

Måndagens nya restriktioner minskar möjligheterna för konsert- och scenutbudet. Men det är ännu oklart hur det blir med de tre datumen för musikalen ”Jesus Christ Superstar”, med Peter Jöback och Ola Salo, och Molly Sandéns konsert som enligt planerna ska arrangeras i Löfbergs arena under början av februari.

– Vi har inget besked i dagsläget, säger Thomas Johansson på Live Nation som står bakom både musikalen och Molly Sandéns konsert.

– Det kommer info så fort ett beslut är taget.

Besked om evenemangen väntas senare i veckan.

Nöjesprofilerna inför 2022 – förhoppningar och rädslor

Artikeltaggar

KändisarLöfbergs ArenaMolly SandénMusikNöje/KulturOla SaloPeter JöbackThomas Johansson

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.