Dödsfall 7 januari

Publicerad:

Karl-Ivar Andersson

Åmotfors

Karl-Ivar Andersson, Lässerud, Åmotfors, har avlidit i en ålder av 89 år. Närmast sörjande är maka och döttrar med familjer.

Agneta Hultgren Bylock

Karlstad

Agneta Hultgren Bylock, Karlstad, har stilla insomnat i en ålder av 72 år. Hon sörjes närmast av make samt söner med familjer.

Ulla Löwensäter

Årjäng

I en ålder av 74 år avled på söndagen Ulla Löwensäter, Årjäng. Hon sörjes närmast av make och dotter med familj.

Anna-Stina Biörklund

Sunne

Anna-Stina Biörklund avled den 29 december i en ålder av nära 97 år. Hon sörjes närmast av döttrarna Ann med familj och Pia, släkt och vänner.

Marita Kamperin

Ekshärad

I en ålder av 78 år har Marita Kamperin stilla insomnat. Närmast sörjande är make, barn med familjer samt övrig släkt och vänner.

Inger Öberg

Storfors

I en ålder av 78 år har Inger Öberg, Storfors, avlidit. Närmast sörjande är barn med familjer, samt syster med familj.

Elna Hagström

Sunne

I en ålder av 91 år har Elna Hagström, stilla insomnat. Hon var född och uppvuxen i Timbonäs, Gräsmark. Elna flyttade i mitten av 1950 talet till Sunne och ingick giftermål med nu framlidne maken Nils. Hon började arbeta vid Söderbergs Guld och därefter vid Boråsboden. Senare hade hon den egna butiken Gardinhörnan i Sunne. Därpå och fram till sin pensionering var hon anställd som kyrkogårdsarbetare. Hon hade ett varmt hjärta för sin familj och ägnade sig gärna åt handarbeten, hemmets sysslor och trädgårdens skötsel. Närmast sörjande är sonen Kjell-Åke med familj.

Bror Magnusson

Kristinehamn

I en ålder av 93 år har Bror Magnusson, Kristinehamn, avlidit. Närmast anhöriga är maka, barn, barnbarn samt barnbarnsbarn.

Artikeltaggar

Dödsfall

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare