Hoppa till huvudinnehållet

Ronny Eriksson till Karlstad med ”bekymrad ståupp”

Publicerad:
Ronny Eriksson kommer till Karlstad i slutet av januari med sin best of-show.
Ronny Eriksson kommer till Karlstad i slutet av januari med sin best of-show. Foto: Klara G

Greatest hittills – så heter Ronny Erikssons show som har nypremiär efter nyår. Den 25 januari kommer han till Scalateatern i Karlstad och lovar både bekymmer och värme.

Den 8 januari är det premiärföreställning i Älvsbyn och efter ytterligare några turnéstopp norröver är det dags för Karlstad i slutet av januari.

– Det här är väl vår femte turnésväng med Riksteatern. Överallt, har publik frågat efter låtar som de har hört. Vi har därför samlat ihop lite äldre godingar och blandat upp med nyskrivet material och lite nya aktuella funderingar kring vår tid, säger Ronny Eriksson, upphovsperson för Greatest hittills, i ett pressmeddelande.

Bekymrad ståuppare

Ronny Eriksson är komiker, låtskrivare, artist och pessimistkonsult(!). En musikalisk helkväll utlovas med satir, värme och ”bekymrad ståupp”.

– Ronny har en förmåga att snappa upp fenomen och företeelser långt före andra ens har noterat dem, jag slutar aldrig att förundras över det, säger Benneth Fagerlund, kapellmästare för Greatest hittills.

– Jag hoppas att vi kan erbjuda lite nya funderingar när de går hem och lite skratt och gråt, säger Ronny Eriksson.

Biljetterna till föreställningen i Karlstad är släppta, på Scalateatern och Ticketmaster.

Artikeltaggar

HumorKarlstadNöje/KulturRiksteaternRonny ErikssonScalateaternTeater

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.