Insändare: Hundbajset på Hammarö är ingen skitsak

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
”Som låginkomsttagare som bor i lägenhet, och inte har hund, undrar jag varför jag ska betala för att kommunen åker runt med hundskit på Lövnäs och Tynäs?” skriver insändarskribenten.
Foto: Gorm, Kallestad
Nu ska man göra av med skattepengar istället för att ge dem tillbaka till Hammaröborna. Kreativiteten hos S är nu nere på hundlatrinsnivå, som plötsligt ska bli en kommunal angelägenhet.

Man motiverar det med att man lyssnat på kritiken från hundägare som inte kan ta vara på sin hundskit utan att kommunen hjälper till. Det finns inga registrerade ärenden om detta hos kommunen. Däremot är det överfyllt med ärenden om att hjälpa till med hastighetssänkande åtgärder på vägar där barn rör sig. Men hundskiten går nu före då S prioriterar.

Som låginkomsttagare som bor i lägenhet, och inte har hund, undrar jag varför jag ska betala för att kommunen åker runt med hundskit på Lövnäs och Tynäs? För mig innebär kostnaden en pizza mindre i månaden att bjuda mina barn på.

Galenskap i närmiljö

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.