Hoppa till huvudinnehållet

NWT Krim: Här hittar du alla avsnitt av podden

Publicerad:
Lyssna på NWT Krim – en podd om värmländska brott. Programledare Caroline Englund tillsammans med krimreportrarna Nicole de Bouczan och Åsa Asplid.
Lyssna på NWT Krim – en podd om värmländska brott. Programledare Caroline Englund tillsammans med krimreportrarna Nicole de Bouczan och Åsa Asplid. Foto: NWT

Här kan du lyssna på alla avsnitt av NWT Krim – en podd om värmländska brott.

Följ med redaktör Caroline Englund och de rutinerade krimreportrarna Nicole de Bouczan och Åsa Asplid in i Värmlands undre värd bland knark, vapen, våld och mord.

Hör dem berätta om skottlossningarna som skakat Karlstad under året, vansinnesdådet i Väse, 43-årige Kevins mystiska försvinnande och Josefin som nästan miste livet i en våldsam relation.

Familjen om mördade skogsarbetaren Kari, 58Sara, 18, berättar om svåra olyckan: ”Jag är så glad att jag finns kvar”Mamman: ”Jag tänkte nu tar han barnet”Josefin, 26, om våldsamma relationen: ”Jag hade inget hopp om att överleva”Vidde, 16, ”sotades”: ”Vi har två personer i fokus”Polisen kartlägger misstänkta bordellkunder på massagesalong

Artikeltaggar

Brott & blåljusGängkriminalitetMordNarkotikaNWT PoddSkottlossningVåldVåld mot kvinnorVapenVärmlands län

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.