Grums behöver nytt blod i kommunhuset

Insändare
PUBLICERAD:
På insändarskribentens önskelista står en kompetent, nytänkande och kreativ kommunchef i Grums.
Foto: Emma Lindell
Hoppas verkligen att Grums nu tar tillfället i akt och ser till att få in nytt, friskt blod i kommunens organisation, när en ny kommunchef ska tillsättas.

Flera medborgare i Grums är ängsliga över att det ska gå den gängse ordergången, och att en befordring kommer att ske inom det egna ledet till tjänsten. Detta skulle innebära ett hämmande för kommunens utveckling, samtidigt som organisationen kommer glädjas då komfortbubblan blir intakt.

En kompetent, nytänkande och kreativ chefsperson, helst utan anknytning till kommunen, skulle vara det absolut bästa valet. Då finns potential för att påtagliga förändringsvindar börjar blåsa, och utvecklingen av kommunen accelererar i positiv anda.

Visionär

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.