Första segern för säsongen för Åmotfors U

Publicerad:
Olsäter U förlorade mot Åmotfors U

Åmotfors U har till slut spräckt sin nolla i segerkolumnen i division 4 Värmland västra herr i innebandy, efter åtta spelade matcher. Säsongens första seger kom på bortaplan mot Olsäter U, en match som Åmotfors U vann med 11-4 (5-0, 2-2, 4-2).

– Ja det var på tiden med poäng, var ju nära förra helgen så det var gött med tre poäng. Vi spelade bra första perioden sedan började vi slarva och bjuda in dem i matchen. Men när vi gjorde 8-4 så släppte det. Så vi kunde springa iväg och vinna matchen. Roligt för Christoffer Messi Bergsten att få göra sitt första mål. Sen ska hela laget ha eloge, kommenterade Åmotfors U:s tränare Joakim Fjällström efter matchen.

Tobias Lynne gjorde tre mål, övriga mål för bortalaget gjordes av Emil Arenander 2, Linus Malm 2, Oskar Adolfsson, Kristoffer Bergsten, Johan Gustafsson och Joakim Sundgren.

Det här betyder att Olsäter U är kvar på nionde och sista plats, och Åmotfors U stannar på åttonde plats, i tabellen.

Olsäter U tar sig an Åmål U i nästa match hemma söndag 9 januari 13.30. Åmotfors U möter Mangskog hemma lördag 8 januari 13.00.

Artikeltaggar

Åmotfors IFDeje sporthallDivision 4 Värmland västraInnebandyOlsäters SK

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare