Ytterligare en spelare förlänger med Karlstad Fotboll: ”Riktigt smart spelare”

Publicerad:
Mittfältaren Success Chimankpa Nwosu, 27, har förlängt kontraktet över 2022 med Karlstad Fotboll. Foto: Lisa Olaison

Success Chimankpa Nwosu är klar för ytterligare en säsong i Karlstad Fotboll.

Division 1-laget Karlstad Fotboll fortsätter lagbygget inför nästa säsong. Nu är ännu en viktig pusselbit på plats. Mittfältaren Success Chimankpa Nwosu har förlängt kontraktet över 2022, det meddelar Karlstad på sin hemsida.

– Det känns mycket bra att Success bestämt sig för att fortsätta representera Karlstad Fotboll. Det är en riktigt smart spelare som vi kan använda i olika viktiga roller i laget, både på mittfältet och i backlinjen, säger Tobias Johansson som sitter i sportgruppen till Karlstad Fotbolls webbplats.

”Något spännande på gång”

27-årige Success är fylld av förväntan inför ytterligare ett år med KF.

– Det känns riktigt positivt att fortsätta satsningen med Karlstad Fotboll och jag har hela tiden varit inställd på att stanna i klubben. Jag vill verkligen jobba vidare med vårt tränarteam ”Kostas” (Konstantinos Panagopoulos) och Felipe Ghiglione, för vi har något spännande på gång, säger Success Chimankpa Nwosu.

Säsongen 2021 slutade Karlstad Fotboll på fjärde plats i division 1 norra och Success startade 26 av 30 matcher. Säsongen 2020 startade han 30 av 30 matcher. Så sent som 2019 spelade Success Chimankpa Nwosu i superettan med Syrianska FC där han startade 24 matcher.

Tidigare i december meddelade KF att mittbacken Stefan Zarkovic och lagkapten Andreas Bellander också har förlängt sina avtal.

Kapten Bellander fortsätter i KF: ”Nu vill vi på allvar hota i toppen”Försvarsresen fortsätter i Karlstad Fotboll: ”Något bra på gång”

Artikeltaggar

Ettan norraFotbollIF Karlstad FotbollSuccess Chimankpa Nwosu

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare