Hoppa till huvudinnehållet

Gessle flyttar fram igen

Publicerad:
Per Gessles konsert i Karlstad flyttas fram.
Per Gessles konsert i Karlstad flyttas fram. Foto: Carl Edlom

Per Gessle har ännu inte återhämtat sig efter den halsfluss som satte stop för hans konsert i Karlstad CCC i förra veckan. Ett nytt datum togs fram, den 20 december, men nu står det klart att konserten får skjutas upp till efter nyåret.

Oscar Magnusson om scen- och familjelivet: Nu kan jag vara Oscar fullt ut

Nytt datum för Per Gessles Karlstadskonsert blir den 11 januari, platsen är den samma Karlstad CCC.

Artikeltaggar

Gyllene TiderKändisarKarlstad CCCKonserterMusikNöje/KulturPer GessleRoxette

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.