Hoppa till huvudinnehållet

Hugo Bergström i målform när IFK Arboga vann

Publicerad:
Hallsberg förlorade mot IFK Arboga

Bortalaget IFK Arboga tog hem de tre poängen efter seger mot Hallsberg i HockeyTvåan västra B herr. 6-7 (1-0, 2-4, 3-3) slutade matchen på söndagen.

Hallsberg började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara 03.58 slog Gustav Pihlgärde till på pass av Joachim Johansson och Liam Hjortzberg. IFK Arboga förde spelet i andra perioden. Laget vann perioden med 2-4 och ställningen efter två perioder var 3-4.

Tredje perioden slutade 3-3 och IFK Arboga vann matchen med 7-6.

Mårten Jakobsson gjorde ett mål för IFK Arboga och spelade dessutom fram till två mål och Calle Haglind stod för tre poäng, varav ett mål. Hallsbergs Oskar Holmstedt gjorde ett mål och totalt tre poäng.

IFK Arbogas nya tabellposition är fjärde plats, medan Hallsberg är på tolfte och sista plats.

I nästa omgång har Hallsberg Munkfors hemma i Sydnärkehallen, söndag 19 december 16.00. IFK Arboga spelar hemma mot Grums onsdag 15 december 19.00.

Artikeltaggar

HallsbergHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockeySydnärkehallen

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.