Vinstsviten slut för Karlskoga IK

Publicerad:
Nora vann mot Karlskoga IK

Matchen mellan hemmalaget Nora och gästande Karlskoga IK slutade 4-3. Därmed tog Karlskoga IK:s svit med sex raka segrar i HockeyTrean Värmland/Västmanland/Örebro slut på fredagen. Förlusten var den första i serien för Karlskoga IK.

– Det är en rörig match med mycket utvisningar vi får också ett matchstraff vilket gör att det blir lite jobbigt. Men som sagt vi tar för mycket utvisningar vilket göra att vi inte orkar hela vägen. Målgörare Gustav Ahlin Casper Boox Samuel Erlandsson, kommenterade Karlskoga IK:s tränare Niklas Hahne.

Nora ligger på fjärde plats i tabellen efter matchen, medan Karlskoga IK är på andra plats.

Nora tar sig an Sunne i nästa match borta fredag 17 december 19.30. Karlskoga IK möter Kungsör hemma söndag 19 december 17.00.

Artikeltaggar

HockeyTrean Värmland/Västmanland/ÖrebroIshockeyNEH HallenNora

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare