Hoppa till huvudinnehållet

Biljettsuccé för unik satsning – nu kommer fler dryckesevent

Publicerad:
Bubbel. Genrebild.
Bubbel. Genrebild. Foto: Sam Stadener

I oktober skrev NWT om en ny satsning i Karlstad: Tre hotell går samman i vineventet Wine & walk. I maj kommer uppföljaren – med bubbel.

De 600 biljetterna till eventet Wine & walk sålde slut på en gång. Konceptet innebär att man provsmakar rött vin och ostar från Frankrike, Spanien och Italien på tre olika hotell i Karlstad; Clarion Collection Plaza, Elite Stadshotellet och Scandic Winn och promenerar mellan dem under en kväll. Ett samarbete som är unikt i Sverige.

Nu på lördag släpps biljetterna till uppföljaren den 6 och 7 maj.

Mässgeneralen för Vin & Deli och Skål, Lennart Åhs, fortsätter skapa dryckesevent i Karlstad.
Mässgeneralen för Vin & Deli och Skål, Lennart Åhs, fortsätter skapa dryckesevent i Karlstad. Foto: Helena Karlsson

– Det blir ett bubbelevent från samma tre länder, så det blir provningar av champagne, cava och spumante som man går emellan. Även då finns möjligheten att boka in en middag på något av hotellen efter bubbelprovningarna, säger initiativtagaren Lennart Åhs.

Liksom första eventet är det två kvällar och 600 biljetter som släpps totalt.

– Om pandemin ställer till det i maj så eventet inte går att genomföra så återbetalas biljetterna, minus serviceavgiften, fortsätter han.

Dryckeseventet kan senare komma att byggas ut till en stadsfest och sprids redan till andra städer i landet.

Artikeltaggar

Elite StadshotelletKarlstadLennart ÅhsMat och dryckNöjen och evenemangScandic Winn

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.