Hoppa till huvudinnehållet

Värmlandstrafik lägger om tabellerna – presenterar flera nyheter

Publicerad:
Värmlandstrafik byter tidtabell på söndag.
Värmlandstrafik byter tidtabell på söndag. Foto: Tommy Andersson

Värmlandstrafik byter tidtabeller inför 2022. Skiftet genomförs på söndag, den 12 december.

I samband med de nya tabellerna presenterade även Värmlandstrafik en del nyheter. Trafiken ut till Hammarö blir tätare. Både linje 900, Skoghall till Karlstad, och 901, Lövnäs till Karlstad, börjar gå med 20-minuterstrafik på vardagsmornar och -eftermiddagar.

Dessutom sätts en direktlinje in mellan Arvika och Grums för morgon- och eftermiddagstrafik. Tåglinjen mellan Karlstad och Torsby får ett nytt stopp i Öjervik.

Hela tidtabellen hittar du här.

Stora störningar på Fryksdalsbanan – kan pågå hela veckanSäkrare resor med nattbuss: Stannar där resenärerna vill kliva avLänsbuss anmäld för smitning – lastbilsförare skadadEfter dödsolyckor och avslag – Sunne kommun kräver krafttag på Fryksdalsbanan

Artikeltaggar

KollektivtrafikTransportVärmlands länVärmlandstrafik

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.