Hoppa till huvudinnehållet

Försvarsresen fortsätter i Karlstad Fotboll: ”Något bra på gång”

Publicerad:
Stefan Zarkovic spelar för Karlstad Fotboll även säsongen 2022.
Stefan Zarkovic spelar för Karlstad Fotboll även säsongen 2022. Foto: Lisa Olaison

Karlstad Fotboll fortsätter att bygga trupp.

Först att förlänga var spelmotorn och kaptenen Andreas Bellander. Nu hakar även rutinerade mittbacken Stefan Zarkovic på.

Zarkovic kom fram i Karlstad BK:s a-lag redan som tonåring. Då som talangfull forward.

Efterhand har han flyttats bakåt i planen och är sedan flera år en etablerad mittback.

Bortsett från en ettårig sejour i Gefle IF och Superettan har nu 28-årige ”Zarko” blivit Karlstadsfotbollen trogen - och nu är han klar för ytterligare en säsong i ett Karlstad Fotboll som siktar uppåt.

– Jag är glad att kontraktet nu är klart och att jag kan fortsätta utveckla både mig själv och klubben. Vi har något riktigt bra på gång, så mitt beslut var egentligen helt givet. Jag ser redan nu fram emot nästa säsong och vad vi kan åstadkomma tillsammans, säger vicekaptenen till klubbens hemsida.

Tomas Rhöse från KF:s sportgrupp är mycket nöjd med att Zarkovic stannar:

– Självklart känns det bra att Stefan förlängt sitt kontrakt med klubben. Det är en viktig spelare för klubben i vår ambition att nå Superettan. ”Zarko” är pålitlig, stabil och levererar alltid på planen.

Artikeltaggar

Andreas BellanderFotbollIF Karlstad FotbollStefan ZarkovicTomas Rhöse

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.