Snabbmatsrestaurangen har rustats upp – för nio miljoner

Publicerad:

McDonalds i Charlottenberg har renoverats – för nio miljoner kronor.

McDonaldsrestaurangen på köpcentret i Charlottenberg står nu redo efter en omfattande renovering.

Totalt har nio miljoner kronor investerats – bland annat på inredning och digitalt beställningssystem.

– Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen får öppna upp vår nya, totalrenoverade restaurang och kunna välkomna gästerna till en ännu bättre och modernare upplevelse, säger franchisetagaren Patrik Hjelte i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

CharlottenbergCharlottenbergs shoppingcenterMcDonaldsNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare