Hoppa till huvudinnehållet

Snabbmatsrestaurangen har rustats upp – för nio miljoner

Publicerad:

McDonalds i Charlottenberg har renoverats – för nio miljoner kronor.

McDonaldsrestaurangen på köpcentret i Charlottenberg står nu redo efter en omfattande renovering.

Totalt har nio miljoner kronor investerats – bland annat på inredning och digitalt beställningssystem.

– Det känns fantastiskt roligt att vi äntligen får öppna upp vår nya, totalrenoverade restaurang och kunna välkomna gästerna till en ännu bättre och modernare upplevelse, säger franchisetagaren Patrik Hjelte i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

CharlottenbergCharlottenbergs shoppingcenterMcDonaldsNäringsliv

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.