Insändare: Lämna inte snoriga, hängiga barn på förskolan

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
”Personalen som ni utsätter för smitta med era barn, som bara är lite snoriga, har anhöriga som de säger nej till att träffa för att inte föra smittan vidare”, skriver insändarskribenten.
Foto: NTB
Alla föräldrar som lämnar sjuka barn på förskolan borde skämmas! Vill börja med att fråga varför era liv är viktigare än andras? Hur har ni mage att lämna snoriga och hängiga barn på förskolan?

Har ni tänkt på att all personal på förskolan har ett liv precis som ni efter jobbet? Personalen som ni utsätter för smitta med era barn, som bara är lite snoriga, har anhöriga som de säger nej till att träffa för att inte föra smittan vidare.

Har ni tänkt på att varje gång ni lämnar barnet sjukt på förskolan, så minskar ni tryggheten för ert barn. För personalen måste stanna hemma när de är sjuka! Då får vikarier jobba med era barn, för att ni inte tar ert ansvar och håller sjuka barn hemma.

Vad skulle ni tycka om det kom hem sjuk personal som tog hand om din mormor/morfar, farmor/farfar eller mamma/pappa? Tror inte ni skulle tycka att det vore okej. Så tänk en extra gång innan ni lämnar sjuka barn.

Hoppas för allas skull att all personal blir hårdare med att skicka hem barn som bara är lite snoriga. Sedan vill jag berömma de få som faktiskt håller barn hemma som är sjuka. Tack till er! För jag vill få träffa min anhörig som jobbar på förskola.

Arg mamma/anhörig

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.