Hoppa till huvudinnehållet

Äntligen är förlustsviten bruten för Karlskoga FBC

Publicerad:

Matchen mellan Karlskoga FBC och Edebäck U i Bergslagshallen slutade 5-3 (3-0, 1-3, 1-0). Ett skönt trendbrott för Karlskoga FBC. Laget hade före lördagens hemmamatch fyra förluster i rad i division 4 Värmland östra herr i innebandy.

– Mycket bra första period som lägger grunden till seger. Vi är lite bättre än Edebäck idag. Jag passar på att gratulera Degerfors till Allsvenskan 2022 och även min egen farfar som fyller 85 och älskar Degerfors, kommenterade Karlskoga FBC:s tränare Nicklas Jonsson.

Jacob Tagelius gjorde tre mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Anton Abrahamsson och Rasmus Eliasson.

Resultatet innebär att Karlskoga FBC ligger kvar på åttonde plats och Edebäck U på sjunde plats i tabellen.

I nästa match, lördag 11 december, har Karlskoga FBC Örnen borta i Molkoms Sporthall 14.00, medan Edebäck U spelar borta mot Kristinehamn U 16.30.

Artikeltaggar

BergslagshallenDivision 4 Värmland östraEdebäck UInnebandyKarlskoga FBC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.