Insändare: Låt en jurist granska golfklubbsaffären

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten undrar om Karlstad GK:s styrelse inte hade kontroll på processen i samband med att styrelseledamoten Håkan Broströms företag fick uppdraget att utveckla det nya villaområdet vid golfbanan.
Foto: Hofbro fastigheter
Karlstad GK:s ordförande hävdar att man inte gjort något fel, men ska gå ut och be sponsorer om ursäkt. Hm, varför - om man inte gjort något fel?

Eller är det som så att styrelsen inte hade kontroll på processen och den som fått uppdraget utökade sina befogenheter? Det är den största ekonomiska affären i klubbens historia och det verkar ha saknats styrning och insyn. Vad kommer revisorn att säga? Det kanske skulle tas in en jurist för att få klarhet i befogenheterna.

Medlem

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.