Hoppa till huvudinnehållet

Gnällspikar gör att vi raggare spelar ännu högre

Publicerad:
 ”Låt oss ungdomar få leva livet, spela musik och dricka – vi lever bara en gång”, skriver insändarskribenten.
”Låt oss ungdomar få leva livet, spela musik och dricka – vi lever bara en gång”, skriver insändarskribenten. Foto: Chris Maluszynski / SvD / TT

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Jag såg en debatt mellan en pensionär och en bilburen ungdom om att ungdomar spelar hög musik i centrum. Farbrorn blev rasande arg när han blev väckt om nätterna, han tyckte att det var så respektlöst att folk som bor centralt inte ska få sova.

Raggaren tyckte att ungdomar ska få ha kul och om man bor i centrum får man tåla oväsen. Jag håller med raggaren. Låt oss ungdomar få leva livet, spela musik och dricka – vi lever bara en gång. Det är klart att vi blir värre ju mer ni kommer ut och gnäller på oss. Då kommer vi att köpa större och bättre högtalare så vi kan störa ännu mer. Om ni kommer fram lugnt och fint – då kan vi kompromissa med varandra! Man kan inte flytta in till centrum om man vill ha lugn och ro.

Alexander

Artikeltaggar

Bilburen ungdomInsändareRaggareVärmlands län