Insändare: Kaos på BB-akuten

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribenten tycker att något drastiskt måste göras för att undvika kaos på BB-akuten och andra avdelningar på CSK i Karlstad.
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Jag undrar hur Fredrik Larsson (M) kan sitta lugnt på sin stol och veta att det är kaos på BB-akuten och flera avdelningar på Centralsjukhuset i Karlstad utan att göra något åt det.

Händer inget drastiskt snart har vi ingen som vill jobba! Stackars sjukhuspersonal som inte ens kan få äta lunch eller gå på toa. Det är ur arbetssynpunkt regelvidrigt. Jag hoppas att facket kopplas in med det snaraste och tar i med hårdhandskarna så det sker en ändring. Jag hoppas att jag inte blir sjuk så att jag måste belasta personalen för det är inget jag vill i nuläget.

Arg och förtvivlad

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.