Hoppa till huvudinnehållet

Man stannades av polis – körde för fort och pratade i telefon

Publicerad:
Händelsen på bilden har inget med artikeln att göra.
Händelsen på bilden har inget med artikeln att göra. Foto: Magnus Carlsson

En man stannades under eftermiddagen av polis i Karlskoga.

Mannen körde över den högsta tillåtna hastigheten – och pratade i telefon. När polisen lade fram de båda trafikbrotten nekade mannen till allt. Ett inte helt ovanligt agerande enligt polisens presstalesperson Lars Hedelin.

– De flesta vet mycket väl om att de pratat i telefon, men det är klart – det kan ha varit något annat men då brukar man oftast reda ut det på plats. Sedan har man ju så klart rätt till att pröva sin sak i domstol, om man så önskar.

Artikeltaggar

Brott & blåljusFortkörningKarlskoga

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.