Värmländska Gerd på Avicii-galan: "Stort att få vara en del av det här fina initiativet"

Publicerad:
Gerd uppträder i Avicii Arena.

Artister som Håkan Hellström, Amason och Annika Norlin spelar på Avicii Arena den 1 december. Konserten vill uppmärksamma psykisk ohälsa och går under namnet "Together for a better day" och bland de drygt 20 artisterna som medverkar finns Elin Lundgren från Karlstad som gör musik under namnet Gerd.

– Jag är så glad att jag får vara med och uppmärksamma ungas psykiska hälsa, det känns stort att få vara en del av det här fina initiativet, säger hon till NWT.

Värmländsk popdebut lyfts fram internationellt: "Svårt att ta in"

Artikeltaggar

Annika NorlinAviciiElin Gerd LundgrenHåkan HellströmMusikNöje/KulturPsykisk ohälsa

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare