Inga spår efter försvunna mannen – Missing people fortsätter söka

Publicerad:
Missing People fortsätter sökandet efter den man som försvunnit i Jägartorpet i Karlstad. Arkivbild från tidigare sökdagar. Foto: Helena Karlsson

Efter att polisen lagt ner det aktiva sökandet efter den försvunna mannen i Karlstad har Missing people fortsatt.

Ännu finns inga spår efter den man som försvann för en vecka sedan i Jägartorpet i Karlstad.

Polisen har avvecklat det aktiva sökandet med om det skulle det dyka upp något nytt i fallet, är man redo att undersöka det.

Missing people har ännu inte lagt ner sökandet och under lördagen letade man med båt ute på älven och gick längs med strandkanten. Planen för hur länge man kommer att söka ligger öppen för framtiden.

– Vi söker för att finna och finner vi behöver vi inte planera något mer, det är så vi måste jobba. Vi planerar bara en dag i taget, säger Leif Holmkvist, operativ chef för Missing people.

Varken tips eller spår har man fått in, men arbetet fortsätter.

– Inga tips, ingenting, vi famlar.

Om allmänheten har tips om den förvunna mannen till polisen ringer man 114 14.

Missing people sökte efter försvunne mannen i Fagerås: ”Ett tips”Så fortsätter Missing People sökandet: ”Hoppas få ny information”Polisen avbryter sökandet efter mannen: ”Inte möjligt att finna honom vid liv”Fortsatt sökande efter mannen: ”När man sökt av ett område nöjer man sig inte”Stort gensvar av Missing people – 130 personer på plats: ”Vi hoppas vi finner den saknade”Missing people fortsätter sökandet: ”Tror på liv tills någon bevisar motsatsen”Dörrknackningar och eftersök i byggnader pågår på FärjestadStort pådrag för att hitta försvunna mannen

Artikeltaggar

Brott & blåljusFörsvunna personerKarlstad

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare