Tre nyheter du inte vill missa

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Här är tre nyheter från nwt.se som du inte vill missa.

22-årig kvinna död i hästolycka

Hon tog av tränset på hästen efter att de hade varit ute och gått längs landsvägen. Men hästen slet sig – och när den 22-åriga kvinnan sprang efter sparkade hästen henne i bröstet så illa att hon avled. Nu utreder polisen det tragiska dödsfallet.

Hela listan: Männen som köpt sex i Värmland

De arbetar som krögare, truckförare och reklamare, driver egna företag och lever familjeliv. NWT har kartlagt männen som köpt sex i Värmland de senaste två åren. ”Det där har jag lagt bakom mig, det vill jag inte tala om" säger en av männen som fällts för köp av sexuell tjänst.

Internt missnöje i golfklubbben: Jätteprojektet gick till styrelseledamoten

Det nya villaområdet beskrivs som Karlstad GK:s största affär någonsin. Intäkterna ska möjliggöra satsningar på golfbanan – men medlemmar och sponsorer är kritiska.

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.