Hoppa till huvudinnehållet

Lyckat besök i Närke - vinster för Andersson och Jepson

Publicerad:
Mikael J Andersson inledde V4-raden i Örebro under torsdagen.
Mikael J Andersson inledde V4-raden i Örebro under torsdagen. Foto: Mikael Solberger

Som vanligt höll sig de värmländska gästerna väl framme när det var trav i Örebro.

Vid torsdagens lunchtrav vann Mikael J Andersson ett lopp och Carl Johan Jepson två.

Mikael J Andersson vann det första loppet med Juhani Partanen-tränade Västerbo Imtheman.

Från ett bakspår körde Andersson offensivt och redan in i den andra kurvan var Västerbo Imtheman framme utvändigt om ledande Appasso. På den sista långsidan övertog Västerbo Imtheman ledningen och efter en rejäl insats vann han före Lord Horse med Petter Karlsson.

Carl Johan Jepson tog sina vinster med Parfait A.F. och Jesper Sånna.

Parfait A.F., som tränas av Eric Martinsson, hade ett springspår och i den första kurvan var han i ledning. In på upploppet hade Jepson ryckt åt sig ett klart försprång och segern blev enkel. I samma lopp avslutade Global Brookerage bra som trea tillsammans med sin tränare Magnus Jakobsson.

Ovan skrällroll

Det är inte ofta som Jepson delar ut över 30 gånger pengarna men det gjorde han med Jesper Sånna som vann till oddset 32,64. Från dubbla tillägg löste det sig bra när Jesper Sånna satt placerad i andra par utvändigt varvet från mål och mitt på upploppet hade han avgjort mot ledande Yes Sun. Här var Mikael J Andersson trea med Bengt Pettersson-tränade Last November W.F.

Det blev ytterligare två tredjeplatser för hästar med Färjestad som hemmabana. De kom genom Sonja Fagerholms Jolene Boko och Camilla Hjelman-tränade Ignite Dynamite. I den sistnämndes lopp slutade Wiltons, som tränas av Wilma Lindberg, fyra.

Artikeltaggar

Carl Johan JepsonMikael J AnderssonÖrebroTrav

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.