IFK Arboga slog Säffle på hemmaplan

Publicerad:
IFK Arboga vann mot Säffle

IFK Arboga vann mötet i HockeyTvåan västra B herr på hemmaplan mot Säffle, med 4-1 (2-1, 1-0, 1-0).

Säffles tränare Peter Torp Svensson:

– Tycker vi är med i matchen enligt vår matchplan, men råkar ut för en tidig utvisning i andra och de gör 3-1 i PP. Vi måste börja ta mer avslut för lägen finns, men det blir ett pass för mycket. Arboga gör tyvärr 4-1 i tredje perioden när vi försöker trycka på. Bara att ta ny tag och fortsätta jobba på hårt.

IFK Arboga startade matchen bäst. Laget ryckte åt sig en 2-0-ledning genom mål av Jonas Reiman och Anton Ekström innan Säffle svarade och gjorde 2-1 genom Lukas Wadsten. Efter 7.11 i andra perioden slog Max Orrsten till, framspelad av Anton Ekström och Robert Eriksson och ökade ledningen för IFK Arboga. 9.59 in i tredje perioden nätade IFK Arbogas Henrik Nordström på pass av Hampus Wall och ökade ledningen för IFK Arboga. 4-1-målet blev matchens sista.

Det här betyder att IFK Arboga ligger kvar på femte plats i tabellen, och Säffle på elfte plats.

I nästa match möter IFK Arboga Kil borta på söndag 28 november 16.00. Säffle möter Munkfors onsdag 1 december 19.00 borta.

Artikeltaggar

Brödernas ArenaHockeyTvåan västra BIFK Arboga IKIshockeySäffle HC

Så här jobbar NWT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare